Η εταιρία μεταλλικών κατασκευών ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1981 στην Ν. Μαγνησία Θεσσαλονίκης μέσα στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής λαχανικών. Από τα πρώτα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα αγροτών και σύντομα ίδρυσε την δική της γραμμή παραγωγής θερμοκηπίων. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και η εταιρεία συνεχίζει την σταθερή παρουσία της στις αγροτικές κατασκευές έτσι μετα απο μελέτες το 2005 μπήκε δυνατά και στις κατασκευές Κτηνοτροφικών μονάδων θερμοκηπιακού τύπου.

Είμαστε μια ελληνική εταιρία με διεθνή προσανατολισμό. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον που χτίζεται με νέες ιδέες και το σχεδιάζουμε μεθοδικά, με πίστη στην παράδοση και την κληρονομιά και δέσμευση για καινοτόμα προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας σε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων μας.

Πιστοποιημένες υπηρεσίες
Εφαρμόζουμε τεκμηριωμένες διαδικασίες πιστοποίησης ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου με βάση τα πρότυπα των φορέων πιστοποίησης.

Δουλειές με το κλειδί στο Χέρι
Η Εταιρεία μας με την εμπειρία 40 ετων και το καταρτισμένο εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει την δυνατότητα να υλοποιείται το έργο σας και εσείς απλά να έχετε το κλειδί στο χέρι στο τέλος του έργου.

Πάνω από 400+ ΕΡΓΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η εταιρία έχει ενεργό δράση σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα εξάγει σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια, Ουγγαρία, Σερβία και Τουρκία. Με συνεχείς συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις δημιουργεί καινούργιες αγορές και νέες συνεργασίες με σκοπό την εύρεση ανταγωνιστικών προϊόντων και χρησιμοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν μεγαλύτερη και καλύτερη παραγωγή είτε σε θερμοκηπιακές μονάδες, είτε σε κτηνοτροφικά στέγαστρα.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Έναντι Εγνατίας οδού Ν. Μαγνησία, Δήμος Δέλτα, Θεσσαλονίκη

GPS:

40.6757235, 22.8330874

Τηλέφωνο: