Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Α.Ε. άρχισε τη λειτουργία της το 1999 έχοντας ιδρυτή τον Σπύρο Ανδριώτη, με διευθυντική εμπειρία άνω των 30 ετών στο χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων. Η εταιρία εξελίχθηκε μέσα σε αυτήν την 20αιτία μέσω των συνεργασιών της με μεγάλους οίκους πολλαπλασιαστικού υλικού. Οι χρονολογίες σταθμοί στην αντιπροσώπευση των προϊόντων είναι οι ακόλουθες:

1999

Ίδρυση της εταιρίας με πρώτη συνεργασία την αποκλειστική διανομή σπόρων βαμβακιού της Deltapine στην Ελλάδα.

2005

Συνεργασία με την American genetics, στα υβρίδια καλαμποκιού και τις ποικιλίες μηδικής.

2008

Συνεργασία με την Produttori Sementi Bologna σε ποικιλίες σκληρού και μαλακού σίτου.

2008

Συνεργασία με την Barenbrug, στα λειμώνια φυτά.

2011

Συνεργασία με την American genetics, στα υβρίδια σόργου.

2013

Συνεργασία με την Euralis, στα υβρίδια ηλίανθου.

2014

Συνεργασία με την American genetics, σε ποικιλίες σόγιας.

Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Α.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς του πολλαπλασιαστικού υλικού, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις αλλαγές τόσο των ελληνικών όσο και των παγκόσμιων αναγκών στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας καθώς και της διατροφικής αλυσίδας, δραστηριοποιείται πλέον στις πιο δυναμικές εκτατικές καλλιέργειες στην Ελλάδα.

Οι ποιότητα των προϊόντων μας, η παρουσία των γεωπόνων μας στο χωράφι και οι τελικές υψηλές αποδόσεις είναι τα στοιχεία που κάνουν τους παραγωγούς να μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και εμείς το ανταποδίδουμε με συνέπεια και σεβασμό.

Η έρευνα για εμάς ξεκινάει και τελειώνει στο χωράφι του παραγωγού με αποκλειστικό σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνον. Η επιλογή του κατάλληλου γενετικού υλικού από τον παραγωγό, αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για μια επιτυχημένη καλλιέργεια.

Πιστεύοντας πως συνεργαζόμενοι συμβάλλουμε σε μία καλύτερη ελληνική γεωργία με μέλλον για τον Έλληνα παραγωγό, και ευχόμαστε κάθε χρονιά να είναι πιο αποδοτική από την προηγούμενη.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αντώνη Τρίτση 15-17 Πυλαία

GPS:

40.6438803, 22.9438171