Σχετικά με την εταιρία ASKOMET

 

H εταιρεία σταθμός στον Ελλαδικό χώρο στις μεταλλικές κατασκευές από το 1974.

H ASKOMET ΑΦΟΙ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ A.E. ήταν η πρωτοπόρα επιχείρηση που δραστηριοποιήθηκε στις κατασκευές θερμοκηπίων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Η Ιστορία μας

1974: Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Ασκοξυλάκη πρωτοπόρο στην κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων στην Κρήτη και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα.

1990: Η εταιρεία μετονομάζετε σε «ΑΓΡΟΜΕΤΑΛ ΑΦΟΙ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ Α.Ε.» και σ΄αυτή συμμετέχουν οι υιοί Εμμανουήλ και Γεώργιος δίνοντας ώθηση στις καινοτομίες δημιουργώντας αξιόπιστα προϊόντα.

2002: Η επιχείρηση μεγαλώνει και στις δραστηριότητές της προστίθενται η κατασκευή μεταλλικών δεξαμενών και κτιρίων.

2005: Η εταιρία αλλάζει την έδρα της και μεταφέρεται στις νέες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κάλυψης 3,500m² (σε ιδιόκτητο χώρο 30,000m²).

2006: Η επιχείρηση εξελίσσεται και μετονομάζεται σε «askomet Αφοί Ασκοξυλάκη Α.Ε.» με κύριο στόχο την εξέλιξη και την παραγωγή νέων προϊόντων

2009: Η εταιρία askomet ΑΦΟΙ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗ Α.Ε. από την ίδρυσή της προσανατολίζεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αντοχής. Έτσι το 2009 προχώρησε στην εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητος ISO 9001/2015, για τη διασφάλιση των ποιοτικών της προϊόντων στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, παραγωγή, πώληση, τιμολόγηση και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες.

Μετά την πάροδο 36 και πλέον ετών η εταιρία παραμένει στην κορυφή, σημάδι απαράβατο της άριστης ποιότητας, προσιτών τιμών, οργάνωσης και τεχνολογικού εκσυγχρονισμού.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ASKOMET Αφοί Ασκοξυλάκη Α.Ε. περιστρέφεται γύρω από την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της.

 

Οι Στόχοι μας
  • Η αντιμετώπιση του πελάτη κυρίως ως συνεργάτη.
  • Ακολουθούμε πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις και επενδύουμε συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας.
  • Βελτιώνουμε τις συνθήκες παραγωγής για τον πελάτη-παραγωγό αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της επένδυσής του.
  • Όλα τα προϊόντα της εταιρείας υπόκεινται υποχρεωτικά σε ποιοτικό έλεγχο, παράγοντας που εγγυάται την υψηλή ανθεκτικότητα και μακροβιότητα κάθε κατασκευής.
  • Η askomet Αφοί Ασκοξυλάκη Α.Ε. δεν επικεντρώνεται μόνο στο προϊόν αλλά δίνει εξίσου μεγάλη βαρύτητα στον τομέα των υπηρεσιών.
  • H συνέπεια στις προκαθορισμένες ημερομηνίες παράδοσης και οι παρερχόμενες υπηρεσίες μετά την πώληση είναι δύο βασικοί στόχοι της askomet.
  • Στην askomet Αφοί Ασκοξυλάκη Α.Ε. εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι τιμολόγησης (pricing building), από έμπειρα διοικητικά στελέχη, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη σύμπνοια μεταξύ τιμής προϊόντος και ποιότητας κατασκευής.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

3ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

GPS:

35.0478979, 24.8456422

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 17.00

Τρίτη

08.00 - 17.00

Τετάρτη

08.00 - 17.00

Πέμπτη

08.00 - 17.00

Παρασκευή

08.00 - 17.00

Σάββατο

08.00 - 14.00

Κυριακή

-