Παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης και προβολής σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες για αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες. Η ομάδα μας αποτελείτε από ένα κράμα έμπειρων στελεχών της αγοράς και νέων ανθρώπων με πάθος για δημιουργία, καινοτομία και βέβαια επιτυχία.
Σκοπός μας : Η επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας.

H I 4 YOU είναι η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια εξολοκλήρου τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ , την ΟΡΓΑΝΩΣΗ , και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας όλους τους σύγχρονους τρόπους ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είμαστε δίπλα σας από την αρχή και μέχρι την επίτευξη των στόχων σας γιατί είμαστε άνθρωποι της αγοράς και γνωρίζουμε τα δικά σας άγχη και δυσκολίες. Γνωρίζουμε όμως και τις λύσεις για να ενώσουμε τις δυνάμεις της τεχνολογίας και επικοινωνίας με σκοπό η επιχείρησή σας να γίνει η πρώτη επιλογή στο μυαλό και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αρχελάου 4, Καβάλα, ΤΚ 65403

GPS:

40.9392743, 24.4094077

Τηλέφωνο: