Το Sto Psito είναι ένα υπέροχο εστιατόριο που βρίσκεται στον δρόμο Φανάρι στη Λάσση, ένα δημοφιλές σημείο κοντά στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Το εστιατόριο διαθέτει βεράντα που προσφέρει ένα υπέροχο χώρο φαγητού, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπέροχη θέα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει έναν όμορφο κήπο, ο οποίος έχει μια μικρή σιδερένια γέφυρα που οδηγεί πάνω από μια αναμμένη πισίνα σε μια πλατφόρμα που διαθέτει τραπεζάκια για τους επισκέπτες.

Κατά τις βραδινές ώρες, μετά το ηλιοβασίλεμα, τα φωτισμένα τραπέζια, καλυμμένα με πέργκολα παρέχουν ένα τέλειο σετ φαγητού για τους επισκέπτες. Με το πλούσιο ελληνικό μενού και την ποικιλία θαλασσινών, το εστιατόριο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γεύσεων που προσελκύουν επισκέπτες ενώ μένουν στη Λάσση.
Το εστιατόριο προσφέρει ψητά στη σχάρα, όπως κοτόπουλο, μπριζόλες, φιλέτες και ψάρια. Τα κρύα ορεκτικά είναι νόστιμα και παράγονται τοπικά. Η εξυπηρέτηση είναι αρκετά ικανοποιητική και οι τιμές είναι λογικές. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά κρασιά που συνοδεύονται από χαλαρωτική μουσική.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αργοστόλι -Κεφαλονιά

GPS:

38.1703835, 20.4831182

Τηλέφωνο: